job, job offer, workplace-2860035.jpg

Bij Sportloopbaan begrijpen we hoe belangrijk het is voor sportbedrijven om hun vacatures onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Bij SportLoopbaan beschikken we over een uitgebreid netwerk van 400-600 sportprofessionals in onze mailinglijst, en verwelkomen we maandelijks ongeveer 1000 bezoekers op ons platform. Onze focus ligt op het bereiken van gecertificeerde sport- en fitnessprofessionals, maar ook op mensen die geïnteresseerd zijn in een carrièreswitch naar de sportsector.

Op ons platform werken we nauw samen met gerenommeerde sport- en fitnessbedrijven die op zoek zijn naar hooggekwalificeerd personeel. Om de kwaliteit van de vacatures te waarborgen en te voorkomen dat laagwaardige vacatures ons platform overspoelen, hanteren we een tarief. Dit zorgt ervoor dat SportLoopbaan een platform blijft voor hoogwaardige sport- en fitnessvacatures, waar zowel werkgevers als sollicitanten op kunnen vertrouwen.

Tarieven

Bij SportLoopbaan geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom hanteren we concurrerende tarieven voor het plaatsen van vacatures op onze website. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen en pakketten.